Selasa, 22 April 2014

Col · laborant en no-ficció Negocis eBooks Considerat RPP Kurikulum 2013

Col · laborant en no-ficció Negocis eBooks Considerat RPP Kurikulum 2013

Diguem que vostè volia col · laborar en una sèrie de llibres de negocis de no-ficció, com exactament podeu anar sobre això? Ja veus, jo he fet una sèrie de projectes d'escriptura, ajudar a altres autors van atrets com un raig làser en els seus temes. En general, i en realitat el recomano aquest mètode, hem fet exactament això per correu electrònic. Has de estimar la comunicació d'avui en dia que dic. Així que, com funciona exactament aquest rpp kurikulum 2013 -http://tokobukuadm.com/jual-rpp-kurikulum-2013 - funciona quan col · laborant en ebooks i llibres que vostè demana?

Bé, per exemple, l'autor d'un llibre de negocis no ficció podria escriure un parell de paràgrafs que descriuen la seva metodologia i com es pot ser una mica diferent d'altres estratègies usades en el món real, i com expliquen això a mi, fer preguntes, comprova desafiament , a continuació, fer més comentaris, endavant i enrere - per correu electrònic, és clar. D'acord, però per què anava jo a fer això? Bé, no pels diners de veritat, però tinc molt profit de la informaciókurikulum 2013 - http://rppkurikulum2013.com/ - perquè el meu pròxim projecte de negoci podria ser alguna cosa on pogués practicar aquest nou coneixement.

Per tant, el que em motiva, doncs? Bé, tinc quatre motius principals;
  1. Fent el que faig millor. 
  2. Ajudar els empresaris a tenir èxit. 
  3. Ajudant a llibre de l'autor donen la millor informació. 
  4. Desafiant la vella manera de fer les coses o forma actual - les coses que no funcionen bé. 


De fet, no hauríem tots fer això per tornar el favor a tots els empresaris de tot el món? Quan els empresaris a tenir èxit, la indústria té èxit, es desenvolupa i es manté en forma i eficient, sense esmentar que ofereix una infinitat de nous llocs de treball també. Ara bé, si vostè escull per ajudar Jual rpp -http://jualrpp2013.com/ - un company d'autor en un projecte de llibre electrònic, el pla de negoci empresarial, manual de la indústria o un llibre real, cal tenir en compte un parell de coses per tal de no causar els drets d'autor desafia en el camí.

Per exemple, quan donant voltes noves idees i conceptes de negocis, vostè no desitja utilitzar cap "paraules exactes" o frases que es posen en aquests correus electrònics en els seus propis llibres electrònics, articles, o al seu bloc, com rpp Jual kurikulum 2013 - http://jualrpp2013.blogspot.com/ - és possible utilitzar els del seu llibre, i que pot provocar problemes de drets d'autor, o algú que més tard podria dir haver plagi, encara que no hi havia, que no és només val la pena el risc existeix.

Així que, això no significa que no es pot ser creatiu i reutilitzar o reciclar els seus pròpies paraules. Per exemple, en general, el que he fet en el passat es canvia lleugerament el tema i utilitzar les meves paraules per a un altre tema o sub-tema, i jo simplement Estat ", l'altre dia estava parlant amb un conegut de ... "però mai utilitzant les seves paraules, només la meva, a menys que ells necessiten per a una cita en el seu llibre, llavors no m'agradaria utilitzar Jual rpp 2013 - http://rppkurikulum2013.blogspot.com/ -, per no duplicar en marxa o ensopegar algun programari col · mputer plagi d'Amazon Kindle, o qualsevol futura editora de revistes, o alguna cosa així.

Canviant el tema una mica que no afectarà al que està fent, o robar la seva tro o una idea. Vostè veu, vostè pot obtenir una gran quantitat de quilometratge d'una estratègia de col · laboració llibre electrònic intel · ligent, encara que forgo pagament de qualsevol tipus per al seu treball en el projecte. De debò, vostè http://photrotarmenia.blogspot.com/2014/04/rpp-kurikulum-2013.html es sorprendrà dels beneficis de treballar d'aquesta manera. Si us plau considerar tot això i pensar-hi.

Diva Pendidikan

Tidak ada komentar:

Posting Komentar